Takarítási szolgáltatásaink cégek, vállalkozások és középületek számára

Sopronban és környékén

Legyen olyan a padló, mint új korában!

Padlótisztítás, gépi habosító tisztítás

Egyedülálló prémium megoldás [Újdonság]

Irodák takarítása

Az irodákban sokszor nem csak a motiváció és a jó ötletek terjednek. A baktériumok és a kórokozók jelenléte és terjedése megnehezítheti a munkavégzést. Az elhanyagolt környezet az irodai dolgozók számára demotiváló tud lenni. Ellenben a friss és folyamatosan rendben tartott irodák az egész cég fellendülésében segítséget adnak. A takarítás nem az eszközökről szól. A takarítás az emberekről szól.

A takarítás nem az eszközökről szól. A takarítás az emberekről szól.

Márkus Ágnes - Alapító

Boltok, üzlethelyiségek takarítása

Nyitvatartási időben vagy utána? Egyik esetben sem jelent problémát, hogy az ügyfelek és a dolgozók zavartalan nyugalomban végezhessék teendőiket. A kisebb terű helyekre tervezett tisztítógépek és eszközök halk takarítást és makulátlan tisztaságot biztosítanak a legapróbb részletekig.

Egy kereskedőnek az üzlethelyiség az a cégér, amit az ügyfeleinek mutat és az a hely, ahol az alkalmazottak, munkatársak az idejük nagy részét töltik. Ezért is nagyon fontos, hogy higiénikus és kellemes légterű helyen köttessenek az üzletek.

Lépcsőházak takarítása

Lépcsőházak takarításánál a személyzet megválasztása kifejezetten fontos feladat. A takarító cégek ilyenkor az emberek magánszférájába léphetnek be és fontos, hogy ezt megfelelő odafigyeléssel és kedvességgel kezeljék.

Ami a technikai részt illeti, a tisztítószerek és eszközök ebben az esetben sem képviselhetnek alacsony minőséget. Az illatanyagok és a kémiai hatóanyagok használata körültekintést és tervezést igényel, hogy öröm legyen minden lakó számára, hogy ott lakhat, ahol ilyen magas szintű a szolgáltatás.

Középületek takarítása

Kormányzati vagy oktatási intézményekkel való együttműködésnél a precíz munkavégzés magas diszkrécióval kell, hogy párosuljon. Minden esetben, amikor a köz szolgálatában álló személy, intézmény megbízást ad, akkor a megbízott nem csak egy személy vagy intézmény irányába teljesít szolgálatot, hanem azok irányába is, akiket a megbízója szolgál.

...nem csak egy személy vagy intézmény irányába teljesít szolgálatot, hanem azok irányába is, akiket a megbízója szolgál.

Márkus József

Csarnokok takarítása

Nagy, egybefüggő terek esetén a megfelelő gépek és eszközök használata nem csak a gyorsaság miatt fontos. Az azonnali száradási technológiával ellátott géppark segít, hogy a csarnok padlózata egységesen megőrizze állapotát, ne amortizálódjon és ne károsodjon a gépek, tisztítószerek használata által.

Gyártelepek takarítása

Gyártelepek esetén rendkívül sokszínű és eltérő módok különböztethetőek meg szakszerű hozzáértéssel. Például a poros, faforgácsos helyek teljesen más munkaeszközöket igényelnek, mint a gyársorokkal ellátott üzemek, ahol a higiénia a munkaidő alatt is szigorú szabályok által van magasra korlátozva.

A szakszervezetek és a külső ellenőrzések miatt is elhanyagolhatatlan a szakszerű és pontos takarítási rendszer kiépítése.

Vendéglátó egységek takarítása

A vendéglátó egységek takarítása egyedi tervet és szakértelmet igényel. A mindennapos használatban zsíros, olajos foltok képződnek nem csak a látható, de a személyzet által nem észrevehető helyeken is.
Az éttermi berendezések amortizációs költségei és javíttatási igényei nagyban csökkenthetőek rendszeres tisztán tartással és szakszerű kezeléssel.

Ebben az esetben az egyik fontos kötelezettség a vendégek irányába való megfelelés. A vendégek komfortérzete és elégedettsége nagyban kihat az étkezések összegére és a továbbajánlásra is.

Családi házak, Lakások

A családi házak és lakások takarítása különleges és egyedi bánásmódot igényel. Hiszen minden családnak más és más szokásai vannak, eltérő igényei és különböző kihívásai.

A takarítás, mint szolgálat abban segít, hogy a családi élet még meghittebb lehessen. A szerettek így még több gondtalan időt tölthetnek együtt egy kellemes, tiszta otthonban.

Takarítás Sopronban És Környékén

5x-ös Biztos Pont Garanciával!

biztos-pont-garancia-takaritas-sopron-clean-service-2017-small.png
Videó lejátszása

Clean Service 2017 – 1 perces bemutató videó – Hogyan dolgozunk?

Precíz szerződés

Az Ön igényeit a mi szakértelmünkkel egészítjük ki, hogy pontosan azt kapja amire szüksége van.

Pontos teljesítés

Amit biztosítunk pontosan és elszámolhatóan tesszük az egyeztetésnek megfelelően.

Számonkérhető

Elérhetőek vagyunk és elérhetőek is maradunk. A munkánkra garanciát vállalunk.

Szakértelem

Saját és partnercégeink tapasztalata és tudása biztosítja, hogy az Ön cége a legtöbbet profitálja a partneri kapcsolatból.

Felkészültség

Minden partnerünk egyedi tervet és megfelelően illeszkedő eszközöket igényel a magas színvonalú eredményért.

Tudjuk, hogy egy cég életében milyen komoly és felelősségteljes feladat a megfelelő partnereket megtalálni.

A takarítás stratégiai döntés is lehet, hiszen a tiszta környezet:

Ön a vállalkozásához ért, mi a takarításhoz!

Ön is egyetért azzal, hogy szakmai döntéshozók ideje véges? Ha ma talál egy partnert szeretné, hogy megbízhasson benne? Szeretné, hogy hétről-hétre nyugodtan foglalkozhasson azzal, amihez a legjobban ért és amiben a legproduktívabb, tudva, hogy a takarítás feladatát a lehető legprofibban oldotta meg?

Takarítás Sopronban - térben és időben

Mi itt vagyunk, mint biztos pont. Itt élünk, itt kezdtünk el vállalkozni és az itt lévő vállalkozásokat, cégeket segítjük, hogy a magas színvonalat és a profizmust az ügyfeleik is láthassák minden nap biztosított szép, tiszta környezetben.

Ha szeretné mihamarabb felvenni velünk a kapcsolatot, akkor keressen telefonon bizalommal:

+36 20 587 9286

Márkus József - Ügyvezető igazgató