A Márkus Clean Service 2017 nem csak egy takarító vállalkozás

Történet egy tisztább Sopronért ...

Ha Ön is szeretné, hogy mindaz a sok idő, pénz és energiabefektetés, amit eddig a cégébe, vállalkozásába invesztált ne amortizálódjon, hanem hosszú éveken át megőrizze értékét. Akkor ez a történet Önnek szól!

Van olyan, hogy az épületek, helyiségek minden nap tisztán várják a dolgozókat, a vezetőségnek nem jelent terhet a tisztaság fenntartása, mert olyan partnerrel dolgozik együtt, aki nemcsak megérti, de teljesíti is az igényeket.

Van egy rossz hírem, amit azt hiszem a szíve mélyén Ön is érez:

Ha most becsukja a szemét és tovább vár, azért súlyos árat fog fizetni…

A legtöbb ember ilyenkor csak keres egy hirtelen megoldást, megnézi ki takarít a legolcsóbban, az is lehet, hogy a dolgozókat terhelik az utált feladattal, vagy egy ismerős ismerősét keresik meg, akinek van felmosója és törlőrongya. Ők megalkusznak a félmegoldással, beletörődnek, hogy hétfő reggel még látszik az előző heti kosz, beletörődnek, hogy újra és újra időt vesz el, hogy a főnökség elégedetlenségét továbbadják a takarítók számára. Beletörődnek, hogy nem lehet minden tökéletes és bizony nehéz jó partnereket találni.

Nyomorult kilátás igaz? ...

De végig gondolta már, mi ennek a problémának a valódi gyökere?

Az, hogy minden munkahely, csarnok, iroda egyedi tervet, szakértelmet és megfelelő eszközöket igényel és nem mindegy, hogy a takarítócégnek messziről kell érkeznie többletköltségért vagy Ön valóban megbízható, stabil partnerrel dolgozhat együtt, aki közel van és számon kérhető.

A felületes megoldások vagy az a technika ahogyan sokan gyönyörűre tisztítják az otthonukat vagy messzi helyekről hívnak segítséget nem hoznak valódi eredményt. Hiszen ezek csak tologatják, elodázzák a probléma megoldását.

A végeredmény?

Csak elvesztegetett pénz, idő...

…és Ön tovább tűri ahogyan a cégében, vállalkozásában az eszközök öregednek, a berendezés és az épület veszít az értékéből.

És hová vezet, ha nem fordítja vissza ezt a folyamatot?

Oda, hogy egyre csak váltják egymást a takarítók vagy takarítócégek, a tisztaságnak nincsen valódi felelőse, a dolgozók elégedetlenek, az ügyfelek nem értik, hogy hogyan kerülhetett egy szép jövő előtt álló vállalkozás ilyen „tisztázatlan” helyzetbe. És végül már beletörődik abba, hogy ez biztosan így működik csak, hiszen a tisztán tartás nehéz munka és a mai világban nem lehet megbízható partnert találni.

Hadd mondjam el, hogy amikor 2011-ben ...

Még 2011-ben egy soproni Hotelben takarítottam, Hotel tulajdonosa felfigyelt az elvégzett munka minőségére. Nem sok idő telt el, hogy saját lakásában fogadott és bátorított, hogy ezt a nagy értéket sokakkal osszam meg és vállalkozzak.

Akkor értettem meg, hogy mennyire fontos egy vállalkozás vagy cég vezetésének, hogy az érték, amit felépítettek biztos kezekben legyen. Valamint nagyon fontos számukra megbízható partnert találni. Megtudtam, hogy a folyamatos tisztaság által a vendégek és a dolgozók is elégedettebbek. 

Ezt követően döntöttem el: tenni fogok azért, hogy a Sopron és Sopron környéki vállalkozások és cégek részesülhessenek az őket megillető tiszteletből és a sok bizonytalanság mellett legyen valaki, akire számíthatnak

Ezzel a történettel szeretnék egyben köszönetet is mondani azoknak, akik bátorítottak és lehetővé tették, hogy részese lehessek Sopron város életének és fejlődésének!

Márkus Ágnes - Alapító
Berzsenyi Dániel Gimnázium és Általános Iskola
Hirschler Üvegipari Vállalkozás

De nem csak egyetlen sikeres esetről van szó...

Amikor a soproni nyomdával felvettük a kapcsolatot nagyon örültek az ajánlatunknak. A legnagyobb megtiszteltetés számunkra az volt, hogy az első munkánk végeztével még nagyobb volt az örömük, mint előtte, hiszen az ígéret nem szavakban, hanem eredményekben lesz teljessé…

Az ígéret nem szavakban, hanem eredményekben lesz teljessé.

Márkus József

Most Önön a sor!

Próbálja ki, hogy milyen az, amikor a takarítással Önnek már semmi terhe nincsen!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti email címen vagy telefonszámon:

MarkusCleanService@gmail.com

+36 20 587 9286

Márkus József - Ügyvezető igazgató

Alapító: Márkus Ágnes

Márkus Clean Service 2017. Takarító Korlátolt Felelősségű Társaság
9400 Sopron Csengery u. 24. 1.em. 4.
Adószám: 27079294-1-08
Cégjegyzékszám: 08-09-031331

Kérjen ajánlatot takarításra sopronban és környékén

5x-ös Biztos Pont Garanciával!

biztos-pont-garancia-takaritas-sopron-clean-service-2017-small.png
Videó lejátszása

Márkus Clean Service 2017 Kft. – 1 perces bemutató videó – Hogyan dolgozunk?

Ön a vállalkozásához ért, mi a takarításhoz!

Ön is egyetért azzal, hogy szakmai döntéshozók ideje véges? Ha ma talál egy partnert szeretné, hogy megbízhasson benne? Szeretné, hogy hétről-hétre nyugodtan foglalkozhasson azzal, amihez a legjobban ért és amiben a legproduktívabb, tudva, hogy a takarítás feladatát a lehető legprofibban oldotta meg?

Takarítás Sopronban - térben és időben

Mi itt vagyunk, mint biztos pont. Itt élünk, itt kezdtünk el vállalkozni és az itt lévő vállalkozásokat, cégeket segítjük, hogy a magas színvonalat és a profizmust az ügyfeleik is láthassák minden nap biztosított szép, tiszta környezetben.

Ha szeretné mihamarabb felvenni velünk a kapcsolatot, akkor keressen telefonon bizalommal:

+36 20 587 9286

Márkus József - Ügyvezető igazgató

tulajdonosok-clean-service-takaritas2

Ahhoz, hogy minden nap örömmel és hálásan végezhesse valaki a munkáját fontos megértenie annak célját.
Megértettem, hogy a takarítás nem a tárgyakról és a látványról szól. A takarítás az emberekről szól. Arról, hogy hogyan érzik magukat a környezetükben, hogy mennyire ügyelnek egészségükre. Mennyire érzik magukat megbecsülve a munkahelyükön, hogyan hatunk és miként ügyelünk egymás életére.

Hiszem, hogy a munkánkkal vállalkozások sikeréhez és emberek életének öröméhez járulunk hozzá.

Márkus Ágnes – Alapító & Márkus József – Ügyvezető Igazgató